BRÖLLOPSFOTOGRAF ÅRE, ÖSTERSUND

Vackra bröllopsbilder som speglar er stora dag är en ovärderlig investering. Behöver ni en fotograf i Östersund till ert bröllop? Jag är verksam som bröllopsfotograf i Östersund och Åre men jag förevigar även ert bröllop runt om i landet eller utomlands om så önskas.

Som alltid när jag arbetar som fotograf strävar jag efter att fånga det genuina när jag fotograferar – att ta stilrena bilder som har en konstnärlig känsla. Just när det gäller bröllopsbilder är den tidlösa känslan kanske också extra viktig; klassiska bilder som man kan plocka fram långt därefter och som känns lika aktuella då som nu.

Som fotograf till ert bröllop är det också ni som styr. Jag är med er hela dagen om så önskas eller enbart under enstaka moment om det passar er bättre. Som fotograf blandar jag också dokumentära bilder med rent klassiska porträtt och landskapsbilder med detaljfoton. Mitt mål som fotograf är att fånga känslan ni hade där och då, och att sedan låta den känslan genomsyra alla fotografier.

I mitt galleri ovan kan ni få en överblick över tidigare bröllopsfotograferingar och också få en känsla över hur jag fotograferar. Varmt välkommen att kontakta mig för ett första möte, så kan vi diskutera förväntningar och vad jag som bröllopsfotograf kan erbjuda er.

Hoppas att vi ses!

/Jonna

INVESTERING

Bröllopsfotografering 2021

I varje bröllopspaket ingår:

-Planeringsmöte där vi går igenom era önskemål och tankar kring fotograferingen.

-Alla bilder högupplösta redigerade i min stil. (ca 60 bilder/h)

– Webbgalleri att visa för släkt och vänner, där det även går att beställa framkallningar och album.

 

01

3H

3 H fotografering. Vigsel, gratulationer, porträtt

17 000 kr

6H

6 H fotografering. Vigsel, gratulationer, porträtt samt förberedelser eller del av festen

25 000 kr

12H

12 H fotografering. Förberedelser, vigsel, gratulationer, porträtt,. mingel, middag, fest.

35 000 kr