Gravidfotografering

Celebrate the beauty and power

GRAVIDFOTOGRAFERING ÖSTERSUND

Graviditeten är en oförglömlig tid. Är du blivande mamma och önskar ta gravidfoton? I min fotostudio på Storgatan 43 kan jag erbjuda dig gravidfotografering i Östersund. Där kan jag variera ljussättning och ta både mjuka och kontrastrika bilder, allt för att föreviga din graviditet på bästa sätt. Jag fotograferar även i hemmiljö eller utomhus om du så önskar.

Vi fotograferar stilrena klassiska porträtt där kvinnans styrka lyfts fram. Självklart får även partner och eventuella syskon vara med. Efter dina önskemål blandar jag sedan helkroppsbilder med halvkropps- och detaljbilder, med fokus på graviditeten. Då graviditeten är en unik tid är det också viktigt för mig att just dina önskemål kommer till uttryck. Att du ska känna dig bekväm under fotograferingen och med hur vi arbetar.

Många undrar också när det är lämpligt att ta gravidfoton för bästa fotomässiga resultat. Givetvis är det högst personligt och jag tar gravidfoton närhelst du önskar, men mellan vecka 27 och 36 är en vanlig tid då många väljer att ta sina gravidfoton. Timingen är viktig och det ska kännas rätt för dig.

Varmt välkommen att kontakta mig, så kan vi diskutera din gravidfotografering och eventuella frågor eller funderingar som du har. Jag vägleder dig mer än gärna!

/Jonna

PRISER

Gravidfotografering

Investera i fotografier från denna magiska tid i livet. Priserna gäller själva fotograferingen. Bilder och produkter beställs separat efteråt.

01
gravid

1h fotografering

1 h gravidfotografering i studio eller utomhus – 750 kr

Gravid + Nyföddfotografering

1 h gravidfotografering samt 1,5 h nyföddfotografering – 1200 kr

Önskar ni boka en gravidfotografering fyll i formuläret nedan så återkommer jag med mer info och förlag om tid. Tryck på länken för att komma till min välkomstguide för mer info hur en fotografering går till.

KONTAKT Storgatan 43 Östersund


info@vargastudios.com

KONTAKTA OSS

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.
! Required Fields